автор: Николай.Владимиров.Курбанов

ВЪПРОСЪТ ЗА ПРИНЦИПА УПРАВЛЯВАЩ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА ----ПРОДЪЛЖЕНИЕ----ЧАСТ IX-----

 • СВОБОДИЯ ИЛИ ЗАКОН НИКАКВО НАКАЗАНИЕ ИЛИ РЕД12.10.2009
 • БЛАГОСТ И ВРЪЗКИ11.10.2009
 • НА КОГО ДА СЕ КЛАНЯМЕ3.10.2009
 • ДА СТАНЕ ПО ЯСНО29.9.2009
 • КОЙТО МЕ ПРИЕМЕ КАКВИ СА МУ ПРИВИЛЕГИИТЕ28.9.2009
 • КОЙ Е ЕВРЕЙСКИЯТ БОГ27.9.2009
 • ЗЕМНИТЕ ЦАРЕ И ГОЛЕМЦИТЕ СЛУШАТ ПАВЕЛ25.9.2009
 • БЛУДНИЦАТА И ПЕЧАТЪТ24.9.2009
 • ИСТИНСКОТО ХРИСТИЯСТВО22.9.2009
 • МОЛОХ И ВААЛ17.9.2009
 • МЕРЗОСТА КОЯТО ДОКАРВА ЗАПУСТЕНИЕupdated 31.5.2012
 • НАЙ ВАЖНИЯТ ВЪПРОС7.9.2009
 • НАЦИСТИТЕ МАЛЪК ИЛИ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ5.9.2009
 • НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ДЯВОЛЪТ Е МАЙКАТА ЗЕМЯ2.9.2009
 • РИТУАЛНИТЕ УБИЙСТВА1.9.2009
 • КРАЯ НА ЕВОЛЮЦИЯТА 30.8.2009
 • КОЯ Е ВЕЛИКАТА БЛУДНИЦА 30.8.2009
 • КОЙ Е АЛЛАХ 27.8.2009
 • АЗ СЪМ БИЛ ХИТЛЕР 30.8.2009 ново
 • КОЙ СЪМ ВЕЧЕ АЗ част 2 21.8.2009
 • ДА РАЗТЪЛКУВАМЕ ПРОРОЧЕСКИТЕ КНИГИ 19.8.2009
 • ЗА ПАРИТЕ 15.8.2009
 • ново НА КОИ СТРАНИ ЩЕ ПОМОГНА СЪС СВОИТЕ 5 ТРИЛИОНА НА ГОДИНА ново 10.10.2009 последни новини
 • КОЙ СЪМ АЗ NVKNVK НИКОЛАЙ ВЛАДИМИРОВ КУРБАНОВ 4.8.2009
 • ЗА ХРИСТОС 1.8.2009
 • ЗА ДОБРОТО И ЗЛОТО 27.7.2009
 • ЗА ЖИВОТЪТ И БОГОВЕТЕ 22.7.2009
 • ЗЕМЯТА Е ЗАТВОР 5.7.2009
 • ДУАЛИЗМЪТ В СВЕТА 30.6.2009
 • ЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ ПРОПАДАНЕ 23.6.2009
 • ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ДЯВОЛЪТ Е ИСУС 23.6.2009
 • НОВИ ПОДРОБНОСТИ ЗА СВЕТА 29.6.2009
 • ЦЯЛАТА УЖАСНА ИСТИНА 8.6.2009
 • ЙЕРАХИЯТА В СВЕТА част II 24.5.2009
 • ХИТЛЕР,ХОР,СОЛОМОН,МОИСЕЙ 24.4.2009 <
 • УЖАСЯВАЩАТА ИСТИНА 20.4.2009
 • РАЗДЕЛЕНИЕТО В СВЕТА 15.4.2009
 • ОЩЕ ЗА ХРИСТОС 8.4.2009

  СВОБОДИЯ ИЛИ ЗАКОН НИКАКВО НАКАЗАНИЕ ИЛИ РЕД
  Сигурно се питате докъде да се лекуваме т.е кога сме си изтърпяли наказанието или защо да се разболяваме когато може и без болести и страдания. Отговорът е ясен. Ако нямаше наказание за греховете ни щяхме да живеем в свят без светофари, и това показва че Земята е планета на Йехова- Сатаната. Нали не искате когато се удари някой беден човечец в някой луксозен джип затова че джипът не е отстъпил пред бедняка, бедняка да бъде пребит и колата му потрошена даже след инцидента допълнително. Затова има закони има светофари т.е РЕД ЗАКОНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ. Без значение богат беден, царете са за съжеление изключение(наблюдението показва че те са с имунитет както оправдаха председателя на международния валутен фонд затова че правил секс с женена жена). Следователно трябва да се лекуваме в почти краен стадий т.е след като сме си изтърпяли наказанието. Защото правендия го пази татко Бог както е обещал нявсякъде в БИблията.

  БЛАГОСТ И ВРЪЗКИ
  ЗАХАРИЯ 11:7 И тъй, аз пасох обреченото на клане стадо, наистина най-бедното от всички стада! Още си взех две тояги; едната нарекох Благост, а другата нарекох Връзки; и пасох стадото. 8 И изтребих трима пастира в един месец, понеже душата ми се отегчи от тях, а и тяхната душа се отврати от мене. 9 После рекох: Няма да ви паса; което умира нека умира, и което загива нека загива, а останалите нека ядат всяко месото на ближния си. 10 И като взех тоягата си Благост, пресякох я, за да унищожа завета, който бях направил с всичките племена. 11 И в същия ден когато биде пресечена, бедните от стадото, които внимаваха на мене, познаха наистина, че това бе Господното слово.
  Дан.7:24 А за десетте рога, те са десет царе, които ще се издигнат от това царство; и след тях ще се издигне друг, който ще се различава от първите и ще покори трима царе .
  ДАНАИЛЛ 7:20 И за десетте рога, които бяха на главата му, и за другия рог, който излезе, и пред който паднаха три , то ест, за оня рог, който имаше очи и уста, които говореха надменно, и който наглед бе по-як от другарите си.
  тОЗИ КОЙТО ПАСЕ СТАДОТО не може да е Исус макар понадолу да е написано едно пророчестово за него, защото Исус ходеше все при богатите. Този стих а и горните 2 в Данаил са адресирани до мен т.е противникът на Исус. Ще ви кажа кои са 3мата царе Илия Павлов, Георги Илиев и Майкъл Джексън. Всичките взеха от БОг по 1милиард за да си живеят живота. Първите 2 ма бяха емблематични мутри а третия подлъгваше хората.

  НА КОГО ДА СЕ КЛАНЯМЕ
  Във всеки случай не на Христос, не на Аллах, не на Буда, а на Израилевият Бог Йехова който обаче не е БОг на адвентистите при все че пазят съботата, не е Бог на Свидетелите на Йехова при все че говорят за Йехова като техен Бог. тези 2 църкви са църкви на Христос който има наглоста да мисли че човек се спасява чрез вяра щото видите ли толкоз трудно почти нечовешко е да си праведен. Е щом е така аз казвам всеки който е праведен (да прочете всичко понадоолу за да разбере какво всъщност е това) е бог точно такъв какъвто е Йехова, не искате ли да сте Богове

  ДА СТАНЕ ПО ЯСНО
  Значи разбрах каква е работата. Павел е и Адония братът на Соломон т.е аз който винаги е искал царството за себе си. Обаче се оказа че Бог мисли че е Кларк Кент. Сега не прилича обаче според клипът indijana. Той се преобразява към края в него. Другото което Бог ми каза е че в предишен живот аз съм поискал да живея до Кларк Кент. Обаче той трябва да ми е телохранител защото Кларк Кент е Самсон т.е Ванаия Йодаевият син. Следователно не трябва да ме мрази защото не е Адония когото съм убил когато съм бил цар Соломон в древен Израел. Той живее на, 3стаен апартамент аз под него също в 3стаен. В предишен спомен Бог направи пред мен пари когато Павел беше до мене и ме попита ще му ги дадеш ли. Аз се двоумях, тогава той ми каза нещо тайно което и аз не разбрах обаче ме промени напълно и чак сега разбрах че Бог ми е казал че той е Кларк Кент и аз му ги дадох 4 милиона на година. За съжеление нямам повече пари освен 4 трилиона за цял живот т.е около 100 години и понеже гледах PILLAR OF FIRE история за въстановяването на държавата Израел. и Ми направи силно впечатление че когато са почнали ексцесиите спрямо евреите от Хитлер 1939 година, никоя държава не е пожелала да приеме бежанците евреи от Полша и Германия. Дори след като един кораб е пристигнал в Куба, след като САЩ са отказали да ги преиемат. Дори кубинците са изпратили патрули които да следят да не влезе някой на тяхна територия от кораба с плуване. И корабът супер лускзония Лайнер с 900 пътници на борда се е върнал в Германия, като повечето от тези хора са заминали после в концлагерите. Доколкото си спомням само България е приела около 20000 души когато започва Холокоста. И именно това е причината да се родя в България и в същото време да съм цар на Израел, защото в Израел арабите са щяли да ме убият. Така че от благодарност Бог даде на България 4 милиарда на година за 100 години. Сега само в селата е зле, но не всички.

  КОЙТО МЕ ПРИЕМЕ КАКВИ СА МУ ПРИВИЛЕГИИТЕ
  При мене трябва да се изпълняват няколко неща. Разрешени са малки "грехове", големи не може. Например кражба до 1000 лева е малка е се прощава ако сме били в нужда. Да пожелаеш нещо на ближния си т.е да му завидиш, да се ядосаш че той го има а ти не също е нищо работа. Да гледаш еротични снимки може но не често, порното е грях. Да си издигаш кумир е грях, но да си закачши плакат на някой, някоя който/която е известен/а не е нищо. От месото се разрешава само риба и то малка като копърка, селедка, цаца. Може и по голяма но рядко. Може да проклинаш врагът си като крещиш когато си ядосан по негов адрес вкъщи например да изгниеш в ада. НО да идеш и да го убиеш с нож или пистолет е забранено. Трябва да се чете често Старият Завет от Библията, новия т.е на Исус Христос рядко. Да се помага на бедните и слабите с каквото можем и да не работим освен за удоволствие. Според мен всички вие които ме приемете сте "звезди т.е паднали ангели като мене които са живяли в рая и не можете да работите по принуда. Аз давам за цял живот на всеки ЕВРЕИН(който обича с цялтото си сърдце Израилевият Бог Дяволът) 200000евро т.е 400000 лева. Аз съм Бог също като Христос и тези пари ни ги дава Архитекта т.е Всевишният Бог на нашият ореден NVKNVK & АРХАНГЕЛИ. Прочетете внимателно писанията надолу и решавайте

  КОЙ Е ЕВРЕЙСКИЯТ БОГ
  След като прочетохте писанията ми сте решили че Дяволът е еврейският БОг, излъгали сте се, той е бил, но вече мястото му е заето от Всевишнит Господарят на Вселената. Мерцедес Бенц е на персефона, обаче Дяволът ми я взе. Тя беше преди моя жена. Знаете ли кое е смешното. Смешното е че до днес всички мислят че персефона носи със себе си прогреса. Истината е друга и 2 мата бяхме заведени в ада и затова идва и объркването. Соломон синът на Бог царят на целият еврейски народ носи развитието със себе си, защото всичките пари са негови. АЗ съм готов да дам пари за цяла АРабия обаче за всеки убит евреин ще спирам кранчето както на цяла Арабия така и на Африка за 1 година а защо не и на целият свят. Знаете ли защо умряха толкова евреи защото се смесиха със свините - германците. А потомците на смеските които избягаха в Палестина сега са днешните педераси и лезбийки в Израел. Знаете ли как ще умират. ЩЕ ИМ ИЗТЕКАТ ЧЕРВАТА.
  Ис.45:15 Наистина Ти си Бог, Който се криеш, Боже Израилев, Спасителю
  Иоан.4:22 Вие се покланяте на онова, което не знаете(Христос, Аллах, БУда); ние се покланяме на онова, което знаем; ЗАЩОТО СПАСЕНИЕТО Е ОТ ЮДЕИТЕ.
  Аз бих казал парите също са от юдеите. Цар Солом беше най богатия. Както и всичко велико произлязло в светът е от евреите

  ЗЕМНИТЕ ЦАРЕ И ГОЛЕМЦИТЕ СЛУШАТ ПАВЕЛ
  Тези които приемат белега на звяра ще бъдат царете и велможите затова ще плачат при убиването на блудницата. Всички които се съгласят с царя на Тир или Ниневия(Асирийският цар)
  Исая 24:21 И в оня ден Господ ще накаже във височината воинството на високопоставените, И на земята земните царе. 22 И ще бъдат събрани, Както се събират затворниците в тъмницата. И ще бъдат затворени в тъмницата, И след дълго време ще бъдат наказани.
  Пс.2:2 Опълчват се земните царе, И управниците се наговарят заедно, Против Господа и против Неговия Помазаник, като казват:
  Откр.19:19 И видях звярът и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против неговото воинство.
  Откр.18:9 И земните царе, които са блудствували и живели разкошно с нея, ще заплачат и заридаят за нея когато видят димът от изгарянето й.
  Откр.18:11 И земните търговци плачат и жалеят за нея, защото никой вече не купува стоките им,
  Откр.1:5 и от Исуса Христа, който е верния свидетел, първороденият от мъртвите, и началникът на земните царе

  Изводът е следният Всички големци мутри и царе следват Христос и апостол Павел, всички бедни следват мене Цар Соломон следователно този стих не е верен "за всеки роб и всеки свободен"
  Откр.6:15 И земните царе, големците и хилядниците, богатите и силните, всеки роб и всеки свободен се скриха в пещерите и между скалите на планините;
  Бог ще пожали бедните и обикновени хора

  БЛУДНИЦАТА И ПЕЧАТЪТ
  3 Не повреждайте земята, нито морето, нито дърветата, преди да ударим печат върху челата на слугите на нашия Бог. 4 И чух числото на подпечатаните, сто четиридесет и четири хиляди подпечатани от всичките племена на Израиляните:
  Ез.9:4 И Господ му рече: Мини през града, през Ерусалим, и тури БЕЛЕГ ВЪРХУ ЧЕЛАТА на мъжете, които въздишат и плачат поради всичките мерзости, които стават всред него.
  Откр.14:9 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се кланя на звяра и на неговия образ, и приема БЕЛЕГ НА ЧЕЛОТО СИ или на ръката си,10 той ще пие и от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
  Исус не смята че Дяволът е Йехова и отам идва объркването. Обаче блудницата е царят на Тир не Вавилон. Исая 23:17 И след седемдесет години Господ ще посети дъщерята на Тир; И тя ще се наема пак, И ще блудствува с всичките царства на света по лицето на земята.
  Да не говорим за сходството че търгуват чрез морето всички царства с нея както пише за Вавилон в Откровението на Йоан. Интересното тук е че тя държи златана чаша
  Ер.51:7 В ръката Господна Вавилон е бил златна чаша, Която опиваше целия свят; От виното му пиеха народите, Затова народите избезумяха.
  Откр.17:4 Жената бе облечена в багреница и червено, и украсена със злато, със скъпоценни камъни, и с бисери, и държеше в ръката си златна чаша пълна с мърсотии и с нечистотиите от нейното блудствуване .
  Според адвентистите "Вавилон" е католическата църква и са прави но не само тя А И ВСЯКА ХРИИСТИЯНСКА ЦЪРКВА КОЯТО ТОЛЕРИРА ВЪРШЕНЕТО НА ГРЕХОВЕ

  ИСТИНСКОТО ХРИСТИЯСТВО
  Съветвам ви всички да станете християни, обаче не фалшиви а истински. Какво значи това. Разбрахме дотук че Йехова, Аллах и Дяволът са един Бог. Той получи 100 милиарда защото Дяволът е истинският Вавилонски цар Навуходоносор не Бил Гейтс Иситнският християнин не използва ближните си т.е те да му работят а той да си купува скъпа недвижима и движима собственост. Исус е пророк на Архитекта- Всевишният Бог. Аз също. Това което е казал в притчата за талантите или мнасите се отнася за Аллах. Притчата за блудният син за Йехова. Когато Исус говори който повярва в него ще живее, всъщност не знае че казва КОЙТО СЛУША УЧЕНИЕТО НА Бог казано във Старият завет ще живее, например това
  Ще благоволи ли Господ в хиляди овни, или в десетки хиляди реки от масло? Да дам ли първородния си за престъплението си, плода на утробата си за греха на душата си? 8 Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, освен да вършиш праведното, да обичаш милост, и да ходиш смирено със своя Бог?
  Исус премахна жертвите. Но човек се спасява не чрез вяра а чрез дела
  Разбрахме също че Дяволът мъчи справедливо хората с болести и бедност НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ МИЛОСТИВИ към осъдените, като им помагаме по леко да премине този период.
  Дан.4:27 Затова, царю, нека ти бъде угоден моя съвет да напуснеш греховете си чрез вършене правда и беззаконията си чрез правене благодеяния на бедните, негли се продължи благоденствието ти
  Друго нещо което е направил Дяволът е да се работи всичко живо да работи. Както казва Египетският цар на МОисей. Изх.5:17 Но той каза: Без работа останахте, без работа; затова казвате: Нека отидем да принесем жертва Господу.
  Ние ще си почиваме както е писано
  Пс.149:5 Светиите ще тържествуват славно, Ще се радват на леглата си.
  За парите не се безпокойте. Аз скоро ще получа това което ми се полага. Обаче чрез християнството ще ги раздам, т.е тези които обичат Бог ще имат за живеене
  Кое е фaлшивото християнство. Това което казва че Исус прощава нашите минали, сегашни и бъдещи грехове. Така се отваря вратичка за вършене грехове. Това е католицизмът, православието, някои протестантски църкви. Аз ще разбера кои и ще ви кажа. Затова засега изучавайте Библията вкъщи и четете както моите писания така и християнски книги, обаче внимавайте к0огато четете посланията на апостолите във новият завет, защото има много лъжа или по точно и те самите не знаят кое е истина.

  МОЛОХ И ВААЛ


  Кой беше най големият противник на Йехова в древноста. Отговорът е Ваал(Исус Христос). Рабрах че Павел който живее над мен е Ахав. Обаче в един спомен го видях мадонна да му лиже оная работа. Следователно Мадонна е неговата жена Изавел. Обаче всички пророци на Христос твърдят че този Павел е самият Апостол Павел
  Откровение 2:20 Но имам против тебе това, че търпиш жената Езавел, която нарича себе си пророчица, и която учи и прелъгва моите слуги да блудствуват и да ядат идоложертвено.
  А кой разреши яденето на идоложертвено: Апостол Павел както четем
  Римляни 14:1 Слабият във вярата приемайте, но не за да се препирате за съмненията му. 2 Един вярва, че може всичко да яде; а който е слаб във вярата яде само зеленчук. 3 Който яде, да не презира този, който не яде; и който не яде, да не осъжда този, който яде; защото Бог го е приел.
  5 Някой уважава един ден повече от друг ден; а друг човек уважава всеки ден еднакво. Всеки да бъде напълно уверен в своя ум. 6 Който пази деня, за Господа го пази; [а който не пази деня, за Господа го не пази]; който яде, за Господа яде, защото благодари на Бога; и който не яде, за Господа не яде, и благодари на Бога.
  Дан.7:25 Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния, и ще замисли да промени времена и закони; и те ще бъдат предадени в ръката му до време и времена и половин време.//По мои изчисления до 1981 година виж понадолу
  Кой е Павел тогава? Отговрът е тирския цар и падналият ангел ЛУцифер. Прочетете внимателно от Библията книгата Езекил 28 глава до 20 стих. Не бъркайте с Исая 14 глава със Вавилонският цар Дяволът.
  Кой е Молох? Отговорът е един Били Греъм който редовно си говори по видео връзка със Павел даже го чух да казва. Ти(Павел) трябва да носиш армани(10000$ минимум един костюм). Така иска Бог да показваш уважение към него затова че те е създал. Не слушай nvknvk той е Дяволът и скоро ще бъде отсечен.

 • ОТКРОВЕНИЕТО УРИЯ СМИТ 20.5.2014
 • ДАНАИЛ УРИЯ СМИТ 20.5.2014
 • http://www.softpedia.com/get/Office-tools/PDF/Foxit-PDF-Reader.shtml ПРОГРАМА С КОЯТО ДА СЕ ЧЕТАТ ГОРНИТЕ КНИГИ

 • http://www.kaminata.net/2300-23-t25393.html АДВЕНТИСКИЯТ НАЧИН НА ТЪЛКУВАНИЕ

  МОЕТО(NVKNVK) ТЪЛКУВАНЕ Данаил 8:8 Затова козелът се възвеличи много; а когато заякна, големият му рог се счупи, вместо който излязоха четири бележити рога към четирите небесни ветрища. 9 И из единия от тях излезе един малък рог, който порасна твърде много към юг, към изток и към славната земя 10 Той се възвеличи дори до небесната войска, и хвърли на земята част от множеството и от звездите и ги стъпка.11 Да Възвеличи се дори до началника на множеството и отне от него всегдашната жертва и мястото на светилището му се съсипа. 12 И множеството биде предадено нему заедно с всегдашната жертва, поради престъплението им; и той тръшна на земята истината, стори по волята си, и успя. 13 Тогава чух един свет да говори; и друг свет рече на този, който говореше: До кога се простира видението за всегдашната жертва и за престъплението което докара запустение когато светилището и множеството ще бъдат потъпквани? 14 И каза ми: До две хиляди и триста денонощия(2300); тогава светилището ще се очисти. АЗ МИСЛЯ ЧЕ 2300 СА ОБЪРКАНИ всъщност са 1300. Защото в Откровение и Данаил няма период над 1335 денонощия

  Данаил 12:9 А той рече: Иди си, Данииле, защото думите са затворени и запечатани до края на времето. 10 Мнозина ще се чистят и избелят и ще бъдат опитани; а нечестивите ще вършат нечестие, и никой от нечестивите не ще разбере; но разумните ще разберат. 11 И от времето когато се премахне всегдашната жертва, и се постави мерзоста, която докарава запустение: ще има хиляда и двеста и деветдесет дни. 12 Блажен, който изтърпи и стигне до хиляда и триста тридесет и петте дни. 13 Но ти си иди догдето настане краят; и ще се успокоиш, и в края на дните ще застанеш в края на дните ще застанеш в дела си.

  Данаил 9:24 Седемдесет седмици са определени за людете ти и за светия ти град за въздържането на престъплението, за довършване греховете, и за правене умилостивение за беззаконието, и да се въведе вечна правда, да се запечата видението и пророчеството, и да се помаже Пресветият. 25 Знай, прочее, и разбери, че от излизането на заповедта да се съгради изново Ерусалим до княза Месия ще бъдат седем седмици; и за шестдесет и две седмици ще се съгради изново, с улици и окоп, макар в размирни времена. 26 И подир шестдесет и две седмици Месия ще бъде посечен, и не ще има кои да Му принадлежат; и людете на княза, който ще дойде, ще погубят града и светилището; и краят му ще го постигне чрез потоп; и до края на войната има определени опустошения. 27 И Той ще потвърди завет с мнозина за една седмица, а в половината на седмицата ще направи да престанат жертвата и приносът и един който запустява ще дойде яздещ на крилото на мерзостите; и гняв ще се излее върху запустителя до определеното време.

 • http://bulch.tripod.com/boc/merz.htm
  ///Предобраз на посоченото събитие е оскверняването на Иерусалимския храм през 167 г. пр. Хр. от селевкидския цар Антиох IV. Този владетел издигнал жертвеник на Зевс Олимпийски в свещения за юдеите храм (вж. 1 Мак. 1:54). Навярно това е първото изпълнение на събитието, предсказано в Книга Даниил 9:27. През 164 г. пр. Хр. храмът отново е осветен след успешното въстание на Иуда Макавей (вж. 1 Мак. 4:41-59).

  За втори път храмът в Иерусалим е осквернен през 70 г. сл. Хр. от армията на римския пълководец Тит (син на император Веспасиан и римски император след смъртта на баща си през 79 г. сл. Хр.). Тит заповядал той да бъде запазен, но войниците не се подчинили на своя вожд. Така се изпълнило пророчеството, изречено от Архангел Гавриил, че храмът ще бъде унищожен не от пълководеца, а от неговата армия: "градът и светилището ще бъдат разрушени от народа на вожда, който ще дойде" (Дан. 9:26) ///.
  ПРОЧЕТЕТЕ И ТОВА
 • http://www.ellenwhiteexposed.com/bulgaria/2300/2300.htm


  17 Тия четири големи звяра, каза той, са четирима царе, които ще се издигнат от земята. 18 Но светиите на Всевишния ще приемат царството, и ще владеят царството до века и до вечни векове. 19 Тогава поисках да узная истината за четвъртия звяр, който се различаваше от всичките други и бе твърде страшен, чиито зъби бяха железни и ноктите му медни, който пояждаше и строшаваше, а останалото стъпкваше с нозете си. 20 И за десетте рога, които бяха на главата му, и за другия рог, който излезе, и пред който паднаха три, то ест, за оня рог, който имаше очи и уста, които говореха надменно, и който наглед бе по-як от другарите си. 21 Гледах същия рог като воюваше със светиите и превъзмогваше против тях, 22 докато дойде Старият по дни, и се извърши съд за светиите на Всевишния, и настана времето, когато светиите завладяха царството. 23 Той каза така: Четвъртият звяр ще бъде четвъртото царство(мафията и мутрите), на света ,което ще се различава от всичките царства, и ще погълне целия свят, и ще го стъпче и разруши. 24 А за десетте рога, те са десет царе, които ще се издигнат от това царство; и след тях ще се издигне друг, който ще се различава от първите и ще покори трима царе. 25 Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния, и ще замисли да промени времена и закони; и те ще бъдат предадени в ръката му до време и времена и половин време(1260 дни). 26 Но когато съдилището ще заседава, ще му отнемат владичеството, за да го изтребят и погубят до край. 27 А царството и владичеството, и величието на царствата, които са под цялото небе, ще се дадат на людете, които са светиите на Всевишния, Чието царство е вечно царство и на Когото всичките владичества ще служат и ще се покоряват.

  Според тълкуванието на пророк Илия "време времена и половин време са 1+4+1/2 години т.е 1980 години а не както досега 1260(1+2+1/2години). Което значи че около 1980 година се е родил месията. Аз съм роден 1978 година. 1980*5/365=27.123 години. Трябва да извадим 27.123 години. Ида прибавим 29 години след н.е когато е разпятието на Исус(виж http://bible.netbg.com/bible/dic/contents.html ) и се прекратяват от БОг жертвите - Което прави 1.877 години прави 1981.877 година. Т.е декември Сега Трябва обаче да прибавим 30 години. Защото тук става дума за време времена и половин време + 30=1290 т.е според илия 1981.877+30=2011 декември Данаил 12:11 И от времето когато се премахне всегдашната жертва, и се постави мерзоста, която докарава запустение: ще има хиляда и двеста и деветдесет дни. 12 Блажен, който изтърпи и стигне до хиляда и триста тридесет и петте дни(1335). СЛЕДОВАТЕЛНО 2300 ДЕНОНОЩИЯ ВСЪЩНОСТ СА 1300 ->2021 ЩЕ БЪДЕ ПОСТРОЕН ХРАМА ОТНОВО.

  НАЙ ВАЖНИЯТ ВЪПРОС


  Разнообразието от видове и тяхната еволюция чрез преражданията до човек и многобройните професии говорят за едно. А именно че всички сме такива каквито сме създадени. Давам пример
  китовете = богаташи
  акулите = босове на мафия и организирана престъпност
  лъвовете = царе президенти
  раса вогони(пътеводител на галактическия стопаджия) = работят в бюрокрацията

  Целта на преражданията е да станем АРХАНГЕЛИ т.е част от самият Бог Архитекта Всевишният за да живеем вечно и да се радваме. Можем да умрем завинаги след като ни свършат преражданията. 3 първоначално на всеки човек. Отгледа ли дете още 1. Бъде ли праведен и свят още 1. Тези които се покаят и решат да са чисти и святи като БОг се спасяват обаче докато са живи Бог ще ги изпитва дали са достойни да бъдат ангели търпят последствия за своите предишни грехове както и за всеки грях който извършат. Обяснението на бедните хора в икономически слабите страни е че те не са спасени но имат прераждания и са живяли преди лошо. Греховете са противиположни на 10 заповеди а да си спасен значи да СТАНЕШ АНГЕЛ на Бог. АТлантидците, Азтеките, Маите сега са бедните хора по света най вече живеят в АФрика. АНгелите хранители са вече станалите ангели. Само така ще жиеем вечно. Бог ни е простил и ни е приел завинаги, защото ангелът не може да съгрешава защото няма полово различие при тях те не ядат и не пият. Тяхната цел е да пазят и те са част от БОг.

  НАЦИСТИТЕ МАЛЪК ИЛИ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ


  Объркал съм се не съм Хитлер, защото нацистите са ПЕДЕРАСТИ. А на нас Бог е забранил това. Хитлер е Асирийският цар който е съгласен с Гея отам и думата гейове произхожда т.е немци които са педдерасти и са съгласни с майката Земя. Мутрите също са педерасти те са скрите нацисти Объркването ми че съм ХИтлер идва от това че съм истинският Соломон който се е занимавал с окултизъм, а според игрите и филмите Нацистите са най знаещи в тази сфера. Обаче порталите които се отварят към друго измерение са портали към ада. Следователно Хитлер е боготворял Дяволът Обаче Дяволът е Йехова така че излиза че нацистите са ни длъжници във много отношения. Има още 1 въпрос. Кой е царят който угнетява Израил 400 години в Египет и синът му Рамзес по времето на МОисей. Аз самият съм духовен евреин а може би и физически така че не мога да съм Рамзес 2 който седи под орел. Сигурно Рамзес е Хитлер а бащата на рамзес 2 и моисей(Исус Христос) заченат с непорочно зачатие е Отец. Асирийският цар е богът на нацистите = мутрите
  Ис.30:31 Защото асириецът, който с жезъл удря, Ще бъде смазан чрез гласа Господен.
  Дан.8:25 Чрез коварството си ще направи да успява измамата в ръката му, ще се надигне в сърдцето си, и ще погуби мнозина в спокойствието им; ще възстане и против Началника на началниците; но ще бъде смазан, не с ръка.


  НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ДЯВОЛЪТ Е МАЙКАТА ЗЕМЯ


  Оказва се че не Исус мъчи хората на Дяволът а майката Земя. От многобройните ми посещения на други светове, разбрах че и там има бедни. И днес видях по новините как по бедните къщи на хората бяха изгорени от пожарите в калифорния, и показаха една много хубава къща, средно голяма бяла. Собствениците казаха навсякъде около нас къщите изгоряха, само нашата по някакво чудо беше запазена. Именно това е Богинята Гея както я наричат Майката Земя тормози бедните хора. Тя не ги иска. Нали гледате новините, в България стават тежки катосторфи само между селата и то със селяни. Следователно на нас не ни остава друго освен да я покорим, т.е ако ни проклинаме богатите хора и известните и ги прецакваме. И те се разболяват тежко. Това е победа.

  РИТУАЛНИТЕ УБИЙСТВА


  Нещо сте ме разбрали погрешно, службата на Дяволът не изисква убийства. Студеният огън се може да се набавя от природата от музиката, водата, студът, вятъра, слънцето. В древен Израил се убиваха жертви заради грехът на народа. Такъв беше законът, но нека си припомним кой е моисей, моисей е Исус той искаше жертви за грях. Вярата в Дяволът ни поставя на по висока позиция а иемнно прочетете Левит 2 глава, това е законът за хлебния принос това е вече жертвата чрез огън господу т.е за благодарение
  Изх.34:15 Внимавай да не би да направиш договор с жителите на земята, та когато те блудствуват след боговете си, и жертват на боговете си, ти, ако те поканят да ядеш от жертвите им;
  1 Слабият във вярата приемайте, но не за да се препирате за съмненията му. 2 Един вярва, че може всичко да яде; а който е слаб във вярата яде само зеленчук. 3 Който яде, да не презира този, който не яде; и който не яде, да не осъжда този, който яде; защото Бог го е приел.
  Така твърдят християните ние сме по добри
  Ос.6:6 Защото милост искам, а не жертва, и познаване Бога повече от всеизгаряния.

  Мат.9:13 Но идете и научете се що значи тази дума: "Милост искам, а не жертви", защото не съм дошъл да призова праведните, а грешните [на покаяние].
  В този смисъл аз съм дошъл да призова бедните за живот И ЗАБРАНЯВАМ РИТУАЛНИТЕ УБИЙСТВА

  КРАЯ НА ЕВОЛЮЦИЯТА


  23 Понеже Той няма нужда втори път да изпитва човека, За да дойде на съд пред Бога. 24 Без дълго изследване сломява силните, И поставя други вместо тях.
  Това е истината братя и сестри Бог няма нужда втори път да еволюира човека от едноклетъчно до човек, т.е да му дае 2 ри шанс. Края на еволюцията е да станеш архангел по нависоко няма. Преди това си богче като мен

  14 Близу е великият ден Господен. Близу и много бърза, - Гласът на деня Господен; Там ще извика горчиво и силният. 15 Ден на гняв е оня ден, ден на смущение и на утеснение, ден на опустошение и на разорение, ден на тъмнина и на мрак, ден на облак и на гъста мъгла, 16 ден на тръба и на тревога против укрепените градове и против високите кули при ъглите. 17 Аз така ще наскърбя човеците щото ще ходят като слепи, защото са сгрешили против Господа; Кръвта им ще се излее като прах, и месата им като нечистотии. 18 Нито среброто им, нито златото им ще може да ги избави в деня на гнева Господен; Но цялата земя ще бъде погълната от огъня на ревнивостта Му; Защото ще довърши, и то скоро, всичките жители на земята.

  КОЯ Е ВЕЛИКАТА БЛУДНИЦА


  Коя е великата блудница и държеше в ръката си златна чаша пълна с мърсотии и с нечистотиите от нейното блудствуване. Това са греховете които католическата църква е извършила. Тези грехове не са измити със кръвта на Христос, ами си стоят в чашата, защото Христос е лъжлив "пророк" а не Бог. Тази блудница представлява също и протестнатите пък дори и целия християнски свят.
  Откр.16:2 И първият ангел отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ. Тази рана са язва на 12 пръстника, цироза на черния дроб и други такива, със това Бог наказва всички които служат на Христос който е и звяра. Тази язва започна 1936 година
  Кои са 7 те царе
  1Windows 3.1x
  2Windows 95
  3Windows 98
  4Windows Me
  5Windows 2000
  6Windows XP
  7Windows Vista
  8Windows 7

  Всички които си инсталират windows 7 служат на звяра защото
  Откр.17:11 и звярът, който беше и го няма, той е осмият цар, който е от седемте, и отива в погибел;. Знаете ли за windows longhorn т.е преведено дългия рог(windows vista) и е осмият windows 7

  1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави, и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена. 2 И звярът, който видях, приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, и устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си, и голяма власт. 3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя, учудена, отиде след звяра, и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;

  Дан.7:8 Като разглеждах роговете, ето, между тях излезе друг рог, малък, пред който три от първите рогове се изкорениха; и ето, в тоя рог имаше очи като човешки очи и уста, които говореха надменно.

  Ето това е longhorn.
  и който наглед бе по-як от другарите си. Дан.7:21 Гледах същия рог като воюваше със светиите и превъзмогваше против тях,

  КОЙ Е АЛЛАХ


  24 И това е иносказание, защото тия жени представляват два завета, единият от Синайската планина, който ражда чада на робство, и той е Агар. 25 А тая Агар представлява планината Синай в Арабия и съответствува на днешния Ерусалим, защото тя е в робство с чадата си.
  Тук апостол Павел казва че Аллах е Йехова Истина ли е когато вярващите казват че БОг е в три лица. Истина е и това са Аллах, Дяволът, Йехова. Истината е тази. Този Бог е един Бог в три лица. В световната история и във времето и пространството той проявява едно от 3 те си лица. Във Ада е Дяволът, На Земята е Йехова. А в небето е Аллах(Господ на световете- тук се има впредвид небесните). Виждаме че Бог е изпратил първо старият завет и пророците. Обаче друг Бог с претенции за света се настанил чрез Исус Христос а именно Отец който е и Зевс. Грешник пълна противоположност на Йехова, Дяволът или Аллах именно това е богът на мутрите на мафията и на християнството - Асирисйкият цар. Който се смили над Ахав когато се разкая
  3Цар.21:29 Видя ли как се смири Ахаав пред Мене? Понеже той се смири пред Мене, няма да докарам злото в неговите дни; в дните на сина му ще докарам зло върху дома му.
  , смили се и над Манасия когато пророците крещяха че ще умрат като нищожества
  12 А когато беше в бедствие, помоли се на Господа своя Бог, и смири се много пред Бога на бащите си. 13 И когато му се помоли, Бог даде внимание на него, и послуша молбата мму, та го доведе пак в Ерусалим, на царството му. Тогава Манасия позна, че Господ - Той е Бог.

  АЗ СЪМ БИЛ ХИТЛЕР


  Който е играл новата игра wolfenstein 2009 walktrough или е гледал гемплея на играта(http://www.youtube.com), знае че там става дума за черното слънце, аз го наричам студен огън. Psy trance and goa та са инструмента с който в нашият свят можем да се зареждаме с тази енергия. Но също и с хлад, вятър, студена или топла вода. Тази енергия прави хората по добри т.е лесно се запалват и бързо угасват за емоцианaлните преживявания като гняв, секс, смях, дори храната почваме да ядем по бързо така няма и да ни омръзне толкова скоро колкото при обикновения човек който не се зарежда с "черното слънце". Също искаме да сме праведни и святи такъв какъвто е нашият Бог който има намрение да седне в събранияето на светите богове и да бъде подобен на Всевишния. Значи за играта Wolfenstein (2009) - Part 11 "Hospital". Ставаше дума за лечение чрез някакво инжектиране на тази енергия под образа серум във същества които биват доставени през портали именно за това ДА СТАНАТ ПО ДОБРИ. Съществата са се озлобили на Бог за това че са в ада в тъмната непрогледна нощ и сега единственият начин да им се помогне е чрез този серум.

  КОЙ СЪМ ВЕЧЕ АЗ част 2


  Значи препоръчвам ви да гледате филмът Himalaya. Там става дума за един рационален тъпак и за един вярващ човек. Накрая тъпака наследява вярващият старец като водач. Старецът е Бог. А тъпака е Павел дето живее над мен на, . Старецът е прекалено стар вече за водач на якове и предава власта на този тъпак. Хората обичат тъпака. Старецът е българският бог Тангра. А тъпака го мислят за един от най великите царе - цар Асуир. Обаче аз съм цар Соломон и претендирам че съм и Асуир и тази наша война с Павел датира от предишни светове. Както и да е за Павел са решили "боговете" да получава 400 милиона на година което е нищо всравнение с мен. За България стигат. Аз обаче предавам титлата си цар Соломон на Дяволът а също и прилежащите привилегии. Обаче си запазвам само титлата Господар на Вселената което значи че мога да проклинам който си искам без последствия за мене и да унищожавам светове които не приемат моето учение и мъчат хората и не предлагат нищо по добро. Който иска нека чете надолу моето учение. А Павел предлага 4 милиона на година за всяко богче или Бог и 400 лева на месец за всичките им слуги т.е всички останали. Което ще ни накара на 35 ми година нашият орден да загасим слънцето завинаги което сме и направили в предишните светове.

  ДА РАЗТЪЛКУВАМЕ ПРОРОЧЕСКИТЕ КНИГИ


  Дан.7:10 Огнена река излизаше и течеше пред Него; милион служители Му слугуваха, и мириади по мириади стояха пред Него; съдилището се откри и книгите се отвориха.
  Откр.20:11 След това видях един голям бял престол и онзи, който седеше на него, от чието лице побягнаха земята и небето, че не се намери място за тях.
  Откр.20:12 Видях и мъртвите, големи и малки, стоящи пред престола; и едни книги се разгънаха; разгъна се и друга книга, която е книгата на живота; и мъртвите бяха съдени според делата си по написаното в книгите.

  Виждаме че има 2 престола един в небето и един в ада и на 2те места се съди по подобен начин. Старият завет принадлежи на Дяволът а новият на Бог Отец и Исус Христос.
  Исус според твърденията на християните Е НАЙ ПРАВЕДНИЯ ОТ ВСИЧКИ именно за това се жертва за грешниците.
  Е аз пък съм синът на Йехова Соломон и съм най богатия и се жертвам за хората т.е тези които Бог Отец угнетява като ги прави сиромаси. Вижте Християнските държави и някои богати арабски и вижте остналият свят понадолу

  ЗА ПАРИТЕ


  Бог ми показа че богатите всъщност не печелят пари а получават пари Значи всеки човек има определен доход. И когато подаде заявления за работа. Компанията преглежда колко има на година и решава дали да го/я вземе на работа, защото ще му/и плаща толкова. Най богати са президентите, Американските президенти. Мандатът е 4 години защото парите им свършват. Певиците, певците, актьорите са след тях. Аз се чудех защо в държавата Израел са се царували лоши царе. То е именно заради това, добрите ги няма, а на Бог му трябват пари за държавата. Соломон е бил на й богатия повече от всички царе. Именно това съм аз. 2Лет.9:13 А теглото на златото, което дохождаше на Соломона всяка година, беше шестстотин шестдесет и шест златни таланта.
  Или 8 милиарда обаче Бог обеща на цар Соломон
  дават ти се мъдрост и разум; при това ще ти дам богатство, имоти и слава, каквито не са имали царете, които са били преди тебе, нито ще имат някои след тебе. И преди известно време Бог ме попита с какво ще се занимваш nvknvk. И аз казах. Господи искам по бързата процедура или губя или печеля на компютъра в игра. А след известно време дойде пак и ме каза. Имаш 400 милиарда на година какво ще ги правиш. И аз казах ще ги раздавам на бедните. Бог попита другите царе ще помагате ли на бедните, те отказаха. И Бог ми каза nvknvk продължавай да игареш за пари.И от 400 милиона станаха 4 трилиона толкова колкото е дори над Америкаснкият президент Освен това съм цар над Израел, защото Илия ми помаза чакрата преди всички гореописано и ми каза кажи какво ти направих. Аз моментално взех Библията отворих на посоки и намерих
  4Цар.9:12 А те рекоха: Не е вярно; я ни кажи. А той рече: Така и така ми говори, като рече: Така казва Господ: Помазах те цар над Израиля.
  Това се отнася за цар Ииуй. По късно се разбра че съм и цар Соломон

 • http://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_на_страните_по_бедност_на_населението
 • http://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_на_страните_по_население
  procent         2$      1$ per day        population
  Botswana 55.5 28.0       1.950.000
  Burundi 87.6 54.6      8,303,000
  Ghana 78.5 44.8       23,837,000
  Zimbabwe 83.0 56.1      12.523.000
  Cambodia 77.7 34.1      13,388,910
  Laos 74.1 27.0       6,320,000
  Namibia 55.8 34.9      2,171,000
  Nigeria 92.4 70.8      154.729.000
  Central African Republic 84.0 66.6       4,422,000

  untill here population is 227643910

  Angola -0 - 70        12,799,293
  Armenia 50.9 26.5      2,967,004
  Afghanistan -0 - 53 33,609,937
  Bangladesh 49.8 45 156,050,883
  Bolivia 62.7 60        9,775,246
  Burkina Faso 46.4      15,746,232
  Gambia 57.6 -0 -       1,782,893
  Guatemala 56.2 56.2      13,276,517
  Djibouti -0 - 42       516.055
  Dominican Republic 42.2 42.2      10.090.000
  Ecuador 46 38.3       14,019,879

  untill here population is 498277849

  Ethiopia 44,2 38,7      79.221.000
  Zambia 68 86       12,935,000
  Yemen 41.8 45.2       23.580.000
  Cameroon 40.2 48       19.522.000
  Kenya 52 50 2000       39.802.000
  Colombia 64 49.2       45,032,679
  Liberia -0 - 80       3.476.608
  Madagascar 71.3       19.625.000
  Malawi 65.3 53       15,263,000
  Mali 63.8 36.1       13.010.000
  Mauritania 46.3       3.291.000
  Moldova 48.5 29.5      3.572.700
  Mozambique 69.4 70 22.894.000
  Mongolia 36.1 36.1      2.671.000
  Nepal 30.9 30.9       29.331.000
  Nicaragua 47.9 48      5.743.000
  Niger 63 63       15.290.00

  untill here population is 852537836

  Pakistan 62.6 24       167.106.500
  Papua New Guinea 37.5 37       6.732.000
  Peru 44.5 44.5       29,132.013
    Rwanda 60.3 60       9,998,000
    Sierra Leone 70.2 70.2       5.696.000
    Suriname -0 - 70      520,000
    Swaziland -0 - 69 1.185.000
    Tajikistan -0 - 60       6.952.000
    Tanzania 35.7 36 43,739,000
    Togo 32.3 32        6,619,000
    Uganda 37.7 35        32.710.000
    Haiti 65 80 2003 10,033,000
    Honduras 50.7 50.7       7.466.000
    Chad 64 80       11.206.000
    South Africa -0 - 50      48,697,000

  India 80.4 34.3       1,167,320,000
  untill here population is 2,407,649,349

    Comoros -0 - 60       676,000
    Eritrea 53 50       5.073.000
    Lesotho -0 - 49      2,067,000
    Sudan No data 40      42.272.000
    Sao Tome and Principe -0 - 54      163,000
    Myanmar -0 - 32.7      50.020.000
  . Senegal 56.2 17.0      12.534.000
    Mali 63.8 36.1       13,010,000
    Guinea 40 47       10,069,000
    Laos 74.1 27.0 A       6.320.000
    East Timor -0 - 42       1,134,000
  Somalia       9.133.000

  untill Here population is 2,560,120,349       

  Azerbaijan 33.4 3.7       8 467 000
    Georgia 25.3 6.5       4 395 000
    Guatemala 31.9 13.5       13 354 000
    Guam -0 - 23       173 000
    Egypt 43.9 3.1       75 046 000
    El Salvador 40.6 19.0       6 857 000
    Indonesia 52.4 7.5       231 627 000
    Kyrgyzstan 21.4 -0 -       5 317 000
    C?te d'Ivoire 48.8 14.8       19 262 000
    Paraguay 29.8 13.6       6 127 000
    Trinidad and Tobago 39.0 12.4       1 333 000
    Philippines 43.0 14.8       88 574 614
    Sri Lanka 41.6 5.6       19 299 000
    Belarus 41.9 27.1       9 690 000
    Belize -0 33.5 288 000
    Bosnia and Herzegovina 19.5 25       3 935 000
    Brazil 21.5 33       187 344 000
    Djibouti -0 - 42       833 000
    Chile 17 18.2       16 763 470
    Kazakhstan 16.0 -0 -       15 422 000
    Uzbekistan 27.5 33       27 372 000
    Turkmenistan -0 - 30       4 965 000
  Gaza -0 - 80       886 000
    Israel -0 21.6       7 282 400
    Iran -0 - 18       70 495 782
    Macedonia 21.7 30       2 038 000
    Lebanon -0 - 28       4 099 000
    Kosovo -0 - 37       2 126 708
    Costa Rica 22 16       4 468 000
    Morocco 19 15       31 224 000
    Kyrgyzstan 41 40       5 317 000
    Ghana 39.5 28.5       23 478 000
    Albania 25.4 25       3 190 000
    Algeria 22.6 25       33 858 000
    Bhutan -0 - 31.7       658 000
    Panama 28.6 37       3 343 000
    Paraguay 21.8 32       6 127 000
    Tonga -0 - 24       100 000
    Micronesia -0 26.7       111 000
    Anguilla -0 - 23       13 000
    Thailand 25.2 -0 - 63 038 247
    Solomon Islands       506 992
    Samoa       188 540
  Vanuatu       226 000
  vietnam      87 375 000
  Jordania       5 924 000
  Jamaica        2 714 000
  Uganda        24 699 073
  West Sahara       393 831
  Seishali       81 188


  So far 1,130,405 845 + 2,560,120,349

  => 3 690 526 194

  Arjentina 17,4 6,6        40 301 927
  Iraq       28 993 000
  Mexico        106 682 500
  Filipini       88 574 614
  Ukraine       46 263 079
  Columbia       44 482 751
  North Corea       23 790 000
  Syria       19 929 000
  Kambodja       14 444 000
  Cuba       11 268 000
  Ruanda       9 725 000
  Somali land       3 500 000
  Cherna Gora        598 000

  population till here - 438 551 871 + 3 690 526 194 =4 129 078 065

  1210.924$ per year on person

  100.9.$ per mount

  КОЙ СЪМ АЗ NVKNVK НИКОЛАЙ ВЛАДИМИРОВ КУРБАНОВ


  Аз съм Соломон потомъкът Давидов за когогото е писано:
  1 И ще израстне пръчка из Иесевия пън, И отрасъл из корените му ще носи плод; 2 И духът Господен ще почива на него, Дух на мъдрост и разум, Дух на съвет и на сила, Дух на знание и на страх от Господа; 3 И той ще се наслаждава в страха от Господа; Тъй щото няма да съди според каквото гледа с очите си, Нито ще решава според каквото слуша с ушите си; 4 Но с правда ще съди сиромасите, И с правота ще решава за смирените на страната; Ще порази страната с жезъла на устата си, И с дишането на устните си ще умъртви нечестивия. 5 Правдата ще бъде пояс на кръста му, И верността пояс на хълбоците му. 6 Вълкът ще живее с агнето, Рисът ще си почива с ярето, Телето, лъвчето и огоените ще бъдат заедно; И малко дете ще ги води.

  Всички се заблудиха помислиха че е Исус дори ангелите пееха
  Лук.2:14 Слава на Бога във висините, и на земята мир между човеците, в които е Неговото благоволение.
  Обаче това е вярно за Соломон. 1Лет.22:9 Ето, ще ти се роди син, който ще бъде спокоен човек, защото ще го успокоя от всички неприятели около него; понеже Соломон( Т.е., Мирен) ще му бъде името, и в неговите дни ще дам мир и тишина на Израиля;
  А Исус казва за себе си Мат.10:34 Да не мислите, че дойдох да поставя мир на земята; не дойдох да поставя мир, а нож.
  Другото нещо което е обещано на Соломон е че е най богатия
  2Лет.1:11 И Бог каза на Соломона: Понеже си имал това в сърцето си, и не поиска богатство, имоти и слава, нито живота на ония, които те мразят, нито поиска дълъг живот, но поиска за себе си мъдрост и разум, за да съдиш людете Ми, над които те направих цар, 2Лет.1:12 дават ти се мъдрост и разум; при това ще ти дам богатство, имоти и слава, каквито не са имали царете, които са били преди тебе, нито ще имат някои след тебе.

  И последното най важно нещо е Псалм 72( псалмът за Соломон) в който се казва че ще помага на бедните и това ще бъде най важната му цел цитирам:
  11 Да! ще му се поклонят всичките царе, Всичките народи ще му слугуват. 12 Защото той ще избавя сиромаха, когато вика, И угнетения и безпомощния. 13 Ще се смили за сиромаха и немотния, И ще спаси душите на немотните. 14 От угнетение и насилие ще изкупи душите им; И скъпоценна ще бъде кръвта им пред очите му. 15 И ще живее; и нему ще се даде от шевското злато; Винаги ще се възнася молитва за него, И цял ден ще го благославят. 16 Изобилие от жито ще има на земята, до върховете на планините; Плодът му ще се люлее като ливанска планина; И жителите по градовете ще цъфтят като земна трева. 17 Името му ще пребъдва до века; Името му ще се продължава докато трае слънцето; И ще се благославят в него човеците; Всичките народи ще го облажават.

  ЗА ХРИСТОС


  Не ме разбирайте погрешно но Христос е противникът на Бог както е писано
  Мар.2:7 Тоя защо говори така? Той богохулства. Кой може да прощава грехове, освен един Бог?
  28 Истина ви казвам, че всичките грехове на човешкия род ще бъдат простени, и всичките хули, с които биха богохулствали:
  14 За тях пророкува и Енох, седмият от Адам, като рече: Ето, Господ иде с десетки хиляди Свои светии, 15 да извърши съдба над всички и да обяви за виновни всичките нечестивци за всичките нечестиви дела, които в нечестие са сторили, и за всичките жестоки думи, които нечестивите грешници са говорили против Него.
  Мат.12:32 И ако някой каже дума против Човешкият Син, ще му се прости

  За кой Господ става тук дума(пророкуване на Енох). За Йехова не за Исус. Христос не може да съди защото:
  13 И някой си от множеството Му рече: Учителю, кажи на брат ми да раздели с мене наследството. 14 А Той му каза: Човече, кой Ме е поставил съдия или делач над вас?
  Христос не е цар защото:
  Иоан.6:15 И тъй, Исус като разбра, че ще дойдат да Го вземат на сила, за да Го направят цар, пак се оттегли сам на хълма.
  Христос не е пастирят защото в старият завет е писано:
  14 Ще ги паса в добро пасбище, и кошарата им ще бъде на високите Израилеви хълмове; там ще почиват в добра кошара и ще пасат на тлъсто пасбище върху Израилевите хълмове. 15 Сам Аз ще паса овцете Си, и Аз ще ги успокоя, казва Господ Иеова. 16 Ще потърся изгубената и ще докарам пропъдената, ще превържа ранената, и ще подкрепя немощната но угоените и яките ще погубя; с правосъдие ще ги паса.
  И накрая Христос не е Господ на Господарите и цар на царете защото:
  Откр.17:14 те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани, и верни. Откр.19:16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на Царете, и Господ на Господарите.
  Втор.10:17 Защото Иеова вашият Бог е Бог на боговете и Господ на господарите, великият, мощният и страшният Бог, Който не гледа на лице, нито приема дар;
  Ще кажете следователно Исус е като Йехова. Да ама не е защото Йехова разболява а Исус лекува чети понадолу. Но ако кажем че Христос е пророк тогава всичко си идва на мястото. Ако продължи да твърди че е Бог ТО ТОЙ Е САМОЗВАНЕЦ.
  Иоан.19:21 А юдейските главни свещеници казаха на Пилат: Недей писа: юдейски цар, но - Самозваният юдейски цар.
  ЗА ДОБРОТО И ЗЛОТО


  22 С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота. 23 И с никое животно да се не съвъкупиш та да се оскверниш с него, нито жена да застане пред животно, за да се съвъкупи с него; това е мръсота. 24 Не се осквернявайте ни с едно от тия неща, защото с всички тия се оскверниха народите, които Аз изпъждам отпред вас. 25 Оскверни се и земята; за това въздавам върху нея беззаконието й, и земята избълва жителите си. 26 Вие, прочее, пазете повеленията Ми и съдбите Ми, и не правете ни една от тия гнусотии, ни туземец, ни заселен между вас пришелец, 27 (защото всички тия гнусотии вършеха човеците, които са били преди вас на тая земя, та се оскверни земята). 28 за да не избълва и вас земята, когато я осквернявате, както избълва населението, което беше преди вас. 29 Защото, всеки който върши коя да е от тия гнусотии, - човеците, които ги вършат, ще се изтребят изсред людете си. 30 И тъй, пазете заръчванията Ми, и не вършете никой от тия гнусни обичаи, които са се вършили преди вас, та да се не оскверните в тях. Аз съм Иеова вашият Бог.

  Знаете ли какви гнусотии се вършат в небето на Христос, педерастия, лезбианство и според Бог това е добро. За прелюбодействата да не говорим. Аз сам видях малкия христос да ебе кучето ми басти. Тогава какво общо има Христос със древния Израилев Бог. И съм виждал "Бог да ебе пред очите ми мъж. Даже на Найден Бочев му се изпрзаниха в гъза, това е нормално в небето. Както едно момиче в детската градина ме научи на една песничка ТАМ НА 7МОТО НЕБЕ ВСИЧКО ЖИВО СЕ ЕБЕ. Аз ще ви кажа кой е бащата на Исус, Богът на планетата Земя. Но ВСЕВИШНИЯТ АРХИТЕКТА ЩЕ ВИДИ СМЕТКАТА НА ВСИЧКИ МУТРИ И ХРИСТИЯНИ, защото те са свързани.

  ЗА ЖИВОТЪТ И БОГОВЕТЕ


  Днес си легнах рано в 22:30 и се събудих към 1 часа през ноща, т.е Бог ме събуди за да чуя как разкаваше на арханхгелът ми нова тайна. А именно тайната на дълголетието и здравето. Оказва се че кръвните жертви които са се принасяли на боговете е била целта им именно това да се продължи животът на Боговете, които консумират кръвта която се излива в подниожието на олтара. Значи да се смуче кръв не е необходимо да се пие натурална. Необходимо е чакрите да са ти отворени а това става като станеш много добър. Това е висшата прана за която говоря доста по надолу. Силата на един Бог зависи от това колко е добър, но да продължи да живее трябва да се зарежда с "висша прана" т.е кръв която да навлиза през чакрите като студен огън. Давам ви например моето черно коте което въобще не е боледувало а е вече на 11 години. Аз го галя по силно така че то настръхва и усещам как ме боли корема. Друг път слагам го на с коремчето на врата си и усещам топлина и студен огън да навлиза в гърлената ми чакра. Сега чудите ли се защо на хората им предлагат да им извадят зъб ако е развален. Няма развалени зъби, а просто Бог Йехова има нужда да се храни като пулпата му е като една ядка, за да има енергия за да живее. В законът на Йехова пише следното ако ибият на някой роб зъб то той да се освободи. А по принцип ако някой беден се продаде за роб за да изплати дългът си към някого той е роб 6 години в седмата се освобождава. Значи 1 зъб са 6 години живот. Ако човек е праведен и постъпва законно и дори свято то на него всичко се възпроизвежда както на дървото всяка година плодът. Но за целта трябва да престане да пуши, пие яде месо и т.н, за да може да се регенерира онова което е взето Бог се храни и с черен дроб и със сърце, и ако ти ги натовариш прекалено преди да са се възстановили ще умреш или разболееш тежко. Сами разбирате че има хора които се опитват да продължат животът си и да твърдят че са богове, такива ще бъдат хвърлени в огненото и жупелно езеро. Защото аз може да се засмуквам висша прана, но примерно мога да правя дъжд. А те искат дълъг живот без да правят нищо т.е да не си изтощават чакрата.

  ЗЕМЯТА Е ЗАТВОР


  Както Бог ми показа всички хора на ЗЕМЯТА СА УБИЙЦИ в минало прераждане. Следователно планетата Земя е затворът за всички хора където те излежават ефективните си присъди т.е един или няколко живота. Затова в светът се трудят хората. Защо умря Майкъл Джексън. АЗ NVKNVK ПОИСКАХ СЪД ЗА ВСЯКА VIP ПЕРСОНА ОТ ВСЕВИШНИЯТ БОГ. Бог му прегледа животът и видя че е убиец който не работил и един ден в животът си. И вижте сега измамата Бог Господаря на планетата прощава всичко на звездите или vip персоните даже както гледаме по телевизията дори очевидните убийства т.е тези които са извършени от тях тук на Земята. Защо ли?- много просто "Бог е прегледал" животът им и е видял че са били богати някъде във някакъв свят и сега им дава парите защото видите ли той ги бил попитал вярвате ли в синът ми. А синът му е Исус Христос. И те отговорили ДА. И както казват католиците и протестантите. Христос прощава всички наши минали сегашни и бъдещи грехове. Но според Всевишният Бог той фиктивно им прощава т.е за пред светът но в действителност им тече осъдителна присъда. И вижте колко е несправедлив Исус и баща му хора които се трудят цял живот и не вършат грехове но не вярват в Христос той ги осъжда на "вечен пъкъл". А грешници доказани пред света прощава особенно на тези които имат пари. НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ ХОРА ЩОМ СИ ИЗЛЕЖИТЕ ПРИСЪДАТА ЩЕ СЕ ВЪРНЕТЕ В СЪВЪРШЕНИТЕ СВЕТОВЕ КЪДЕТО СТЕ УБИЛИ. Докато спите "Бог" преглежда какво сте правили в предишни животи ИМЕННО ТОВА Е СЪНЯТ

  ДУАЛИЗМЪТ В СВЕТА


  Сега нека видим 2те враждуващи страни. Христос и Дяволът, денят и ноща, любовта и справедливоста. Защо справедливоста, защото гневът се поражда за да възстанови справедливоста и ако тя не е възстановена идва омразата. Други 2 противоположни сили са свободната воля и предопределението. Всички светове на Христос има само слънце, в нашите и ден и нощ. Движението и покоят. През деня се движим, през ноща почиваме. Бог е наредил всичко живо да работи. Ние обаче като Христос(вечно слънце) си почиваме т.е забавляваме се в покой т.е пред телевизора или компютъра. Ако слушаме Господ Йехова израилевиеят Бог т.е Дяволът Той ни е обещал че няма да се разболяваме, докато грешните християни са винаги болни. За парите: според учението на Христос християните трябва да са и бедни защото Христос не е цар, докато ние които служим на Дяволът трябва да сме богати. Христиняите трябва да работят а ние да почиваме тогава християните трябва да са богати, а ние да живеем скромно, защото казал е пророкът Исус, "работникът заслужава заплатата си". Всички християни вярват че хората правят избора си. Ние сме предеопределени т.е Бог избира какви да бъдем и ни прави такива. Ние сме малко те са много. Ние управляваме светът християните ни слушат

  ЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ ПРОПАДАНЕ


  Мат.7:13 Влезте през тясната порта, защото широка е портата и пространен е пътят, който води в погибел, и мнозина са ония, които минават през тях.
  1Иоан.2:1 Дечица мои, това ви пиша, за да не съгрешите; но ако съгреши някой, имаме ходатай при Отца, Исуса Христа Праведния.
  1Иоан.3:8 Който върши грях, от дявола е; защото дяволът отначало съгрешава. Затова се яви Божият Син, да съсипе делата на дявола.
  Божият син съм аз и според мен а и според Исус повечето от хората пропадат т.е от човеци стават животни във въздуха ,водата и на земята след това насекоми във въздуха, водата и земята. По нататък не ми се мисли накрая освен едноклетъчни -тези които продължат да съгрешават. От къде тогава се взимат новите 1млрд на 10 години. От световете които унищожителите разрушават. Като начало Бог им спира дъжда, ако го послушат им го пуска, ако не, -- знаете вече какво се случва.

  ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ДЯВОЛЪТ Е ИСУС


  Деян.10:38 именно, Исус от Назарет, - как Бог Го помаза със Святия Дух и със сила; Който обикаляше да прави благодеяния и да изцелява всички угнетявани от дявола; защото Бог беше с Него.
  Изх.4:11 Но Господ му рече: Кой е направил човешките уста? или кой прави човек да е ням или глух, да има зрение или да е сляп? не Аз ли Господ?
  Мат.12:25 А Исус, като знаеше техните помисли, рече им: Всяко царство , разделено против себе си, запустява; и никой град или дом, разделен против себе си няма да устои. Лук.11:17 Но Той, като знаеше техните помисли, каза им: Всяко царство разделено против себе си, запустява, и дом разделен против себе си* пада.

  Сега Христос се нарича Откр.22:16 Аз съм коренът и потомъкът Давидов, светлата утринна звезда.

  А сега да прочетем Ис.14:12 Как си паднал от небето, ти Деннице, сине на зората! Как си отсечен до земята, ти, който поваляше народите;

  Във истинският превод NKJV O Lucifer, son of the morning Literally "day star" Следователно УТРИННА ЗВЕЗДА Е името на Исус което е името и на Дяволът

  НОВИ ПОДРОБНОСТИ ЗА СВЕТА


  Сега Всевишният Бог, имам впредвид АРХИТЕКТА-Господаря на Вселената имал 2 деца. Момиче и момче Момчето се казвало Хор а момичето Хера. Хера създала неживата природа всички светове и галактики, атмосферата, скалите водата въздухът и всички растения и дървета. А Хор се появил след създаването на една планета и създал първото живо същество ангелите. Те били неговов подобие на Хор и затова той ги нарекъл хора. Тези ангели били безполови както казва и Исус за ангелите. Интересното при тях е че били всички едни и същи еднакво красиви, силни, даже дрихите им били едни и същи бели роби. И живяли така около 1000 години. През това време Хера се мъчила да създава живот но нищо не направила, затова попитала баща си и той и обяснил как стоят нещата. Казал и че тя е жена а Хор е мъж и те трябва да станат семейство. Затова Хера отишла на планетата където живял Хор и хората и му обяснила целта на живота. Хор се съгласил да направят живите същества които той нарекъл хора на мъже и жени като Хера им даде индивидуалоност т.е чипът който тя измислила докато умувала как да създаде живот и взел Хера за жена и тя му родила синове които той нарекъл богове това са някои от mortal kombat бойците. Аз например съм Scorpion. И така живяли още 1000 години. И на Хор след тях му се приискало да си вземе жена от създанията. Хера му казала че това е грях защото тя е неговата жена. Той обаче бил на своето и си взел по познатата ни като "дева мария". Тя му родила Исус, както е писано Пс.51:6 Ето родих се в нечестие, И в грях ме зачна майка ми. обаче светът вече тънел в грях защото всеки искал жената на ближния всички последвали примера на Зевс. Зевс не спрял дотук той поискал и момчета. Хера много се ядосала и направила хората да остаряват и да се разболяват. А исус се противпоставил и почнал да ги лекува и подмладява грешниците. Това ядосало още повече Хера и тя потопила светът с вода. Тази планета съществува и до днес и почти всички там са богове т.е първоначалните хора които могат да се виздоизменят да правят от нищо нещо и т.н. Всички хора които измряли се родили на любимата планета на Хера Земята като Аллах=Зевс=ХОр ги направил насекоми, членестоноги и мекотили най лошите според него, След тях влечуги, риби, животни и птици. И най добрите за него човеци.

  ЦЯЛАТА УЖАСНА ИСТИНА


  рАЗБРАХ ИСТИНАТА КАКВА Е- БОГ Е НЕСПРАВЕДЛИВ. Просто хората остаряват започват да правят грешки и той ги подменя с нови както ние си подменяме компютъра на определено време. Старите биват изместени в периферията където се мъчат като африканци или цигани или някакви чистачи. ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА. Затова по селата хората са по грозни отколкото в градовете. Както е казал Исус първите ще бъдат последни, а последните първи. Например насекомите като мухи пчели и оси и т.н ще са пилотите т.е шофьорите когато почнем да летим с колите това е далече в бъдещето. Ако не можеш да се задържиш на гребена на вълната падаш и друг заема твоето място. Според нас греховете а според гаднярите естествения подбор т.е по силните по находчивите и т.н.

  ЙЕРАХИЯТА В СВЕТА част II


  Както разбрахме от част 1 ЙЕРАХИЯТА В СВЕТА 10млрд години ще има 10000 планети т.е по 1млн години и се заражда нова планета. Разбрахме също че се прибавят 1млрд души на 10 години което значи че за 10000 години ще сме 1000 млрд всички създания в вселената. следователно по 100000млрд(100 трилиона) за 1млн години живот. Следователно максимума за Земята е 10миларда на планета

  ХИТЛЕР,ХОР,СОЛОМОН,МОИСЕЙ


  Във филмите и анимационите за Моисей. Фараонът бащата на Рамзес седи под златен орел с разперени крила. Именно това е Хор. Знаем че Хера е Дяволът(чети понадолу) следователно Хор е Отец. Единият му син е Соломон т.е аз, а другият Исус Христос(Херкулес) заченат в грях. Знаем че Бащата на Рамзес както и самият Рамзес угнетяваше евреите именно затова го убиха когато се прероди като Исус Христос. Е аз значи съм Моисей и това е нормално и дори естетсвено защото съм велик бог. Хитлер също седи под Орел следователно Христос е самият Хитлер.

  УЖАСЯВАЩАТА ИСТИНА


  Това което чух не е плод на моето въображение следствие гледането на филма "островът". Аз даже го забравих, но БОг не ми даде да спя и ангелите разказваха. Оказва се че аз съм изделие т.е донор за органите вени, сухожилия и т.н. за друг човек. Доста понадолу съм написал че ми е сменено сърдцето и то с тази поправка ще издържи 1000 години. Оказва се че са ми взели коронарната артерия така каза един ангел и са ми сложили байпас. И Той демонстрира. ВИж сега каза на друг махам го и сърдцето почва да се пълни с кръв, и мен ме заболява сърдцето. Слагам го и на нvknvk нищо му няма. Черният ми дроб беше сменен когато бях малък на гости на баба ми в Русия. Изведнъж както ми нямаше нищо, така силно ме заболя че баба ми направи някакво лекарство от билки под формата на чай и ми даде да пия и ми мина. Обаче вече не можех да ям тлъсто и сега като ям ми се повдига. Кожата ми е доста мека. Очите ми се развалиха на 12 години. Къпя се и изведнъж страшна болка в ръцете всеедно на скъсано сухожилие. НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ВЪВ ФИЛМА КАЗАХА ЧЕ СВЕТЪТ Е НА 3 МИЛИАРДА ГОДИНИ. Така че размяната става на духовно ниво със физически резултати И най важното преди можех да танцувам като луд в дискотеката по 4,5 часа да се изкачвам по планините, сега няамам никакви сили в краката което значи че са подменени вените. Моят собственик е SYNSUN отам и манията ми към psy trance и 520 парчета които направих. Има нещо по лошо то е че собствениците не дават пари за клонингите си за да живеят. И затова Африка, Тибет, МОнголия и ред други бедни страни живеят в бедност. Което значи че колкото са богатите толкова и бедните. Пак не забравяйте че за да направят размяната не им трябва физически контакт. ТЕ ЖИВЕЯТ ВЕЧНО, а ние максимум 70 години. Ние се прераждаме вечно те не. Те живеят по най лошият начин пушат пият живеят разпуснато - изтощават организма, и ние сме тяхното спасение.

  РАЗДЕЛЕНИЕТО В СВЕТА


  Дочух как Христос говореше и каза. Баща ми е разделил светът по този начин грозните хора са роботи, красивите човеци. Със грозните хора често стават злополуки, а със красивите не. зАТОВА СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ МОИ ПРИЯТЕЛИ Роботите са свикнали да се задоволяват със малко и затова те са слуги на човеците, които са чревоугодници, сексугодници и сребролюбци т.е на звездите, бизнесмените и всички богати хора. Разбрах защо не искат да ми дадат парите. Защото съм робот. Аз съм робот Бог и мога всичко доказах и че с интелекта съм доста добре IQ=111. 520 парчета музика 1000 пъти по добра от разни идиоти които правят trance goa psy музика. Защото аз съм направил всички тези парчета за 520 часа лек и приятен труд. Направих и 2 логически игри. Направих и 435 състезания и малко мисии за игрите gta3 20, vice city 55 и GTA SAN ANDREAS 360 състезания, 40 с самолетче. 320 с кола и мотор. Състезанията са за деца от 16 години нагоре. На някои дават пари на други не говоря за човеците, сред които също има несправедливост. И Исус накрая са защити цитирам "в други светове тези може да са на почит в моя не ги ща".

  ОЩЕ ЗА ХРИСТОС


  Сега Христос или християните трябва да отговорят на този важен въпрос. Според християните по благодат сме спасени или по точно чрез вяра в Помазания. Което значи че можем да вярваме в Христос и да съгрешаваме както е според католическата църква. Трябва просто периодично да се изповядваме. Обаче ако има хора добри които не вярват в Христос християните казват за тях да заминават в ада. Вижте по доброто учение и то е на Йехова от старият завет.
  21 Но ако беззаконникът се обърне от всичките грехове, които е сторил, пази всичките Ми повеления и постъпва законно и право, непременно той ще живее, няма да умре. 22 Никое от престъпленията, които е извършил, няма да се помни против него; чрез правдата, която е сторил, ще живее.
  24 "Когато обаче, праведният се отвърне от правдата си и стори неправда, като извърши всичките мерзости, които нечестивият върши, тогава ще живее? Ни едно от праведните дела, които е сторил, няма да се помни; за престъплението, което е извършил, и за греха, който е сторил, за тях ще умре."
  Какво значи ще умре или ще живее, много просто докато е малък човек и не разбира може да е грешен. Но почне ли да проумява между добро и зло и е още в греховете си тогава бива наказван със смърт. Или пък праведник да започне да греши от там нататък животът му е в опасност

  Но вижте колко по добро е отношението на Йехова към тези които са праведни без да вярват Ер.35:6 А те рекоха: Не щем да пием вино, защото Ионадав, син на праотеца ни Рихав, ни заповяда, казвайки: Да не пиете вино, нито вие, нито потомците ви, до века;
  Ер.35:8 И ние сме слушали гласа на Ионадава, син на праотеца ни Рихава, за всичко, що ни заръча, да не пием вино през всичките си дни, ние, жените ни, синовете ни и дъщерите ни,
  Ер.35:14 Думите на Ионадава Рихавовия син, който заповяда на потомците си да не пият вино, се изпълняват; те и до днес не пият, защото слушат заповедта на праотеца си. Аз, обаче, говорих на вас, като
  ставах рано и говорех; но вие не Ме послушахте. Ер.35:16 Понеже синовете на Ионадава Рихавовия син изпълняват заповедта, която праотец им заповяда, а тия люде не слушат Мене, 19 затова така казва Господ на Силите, Израилевият Бог: От Ионадава Рихавовия син няма да липсва човек, който да стои пред Мене за винаги.


  ПРОДЪЛЖИ НАТАТЪК


  ЗАБЕЛЕЖКА:
  "СВОБОДНИЯ ИЗБОР Е ТОЛКОВА ПО НЕУБОСЛОВЕН ОТ ЧУЖДА ВОЛЯ, И КАТО ТАКЪВ СЕ ЯВЯВА СВОБОДЕН ИЗБОР, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ФАКТИ СА ДАДЕНИ НА ЧОВЕКА ЗА ДА РАЗБЕРЕ КОЕ ДОБРО И КОЕ ЗЛО, ТЪЙ КАТО ОБАЧЕ ТАКЪВ НЕ СЪЩЕСТВУВА, ИЛИ АКО Е, ТО ТОЙ Е БИЛ ПРЕДИ РАЖДАНЕТО СЛЕДОВАТЕЛНО ЕДНИ СА ОВЦИ, А ДРУГИ КОЗИ, ТРЕТИ ОВЧАРИ, ЧЕТВЪРТИ ВЪЛЦИ, ИМА И КУЧЕТА ПОМОЩНИЦИ