автор: Николай.В.К

ВЪПРОСЪТ ЗА ПРИНЦИПА УПРАВЛЯВАЩ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА ----ОПИТНОСТИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ
Тук ще опиша всичките си преживявания извън тялото които няма да бъдат времеви синхронизирани нио ще са интересни за това какво се случва на един Бог мене nvknvk. В някои от своите опитности съм убивал друг път спасявал а трети път просто съм се разхождал

Срещите ми с Klark Kent или по точмо Tom Welling познат ни от сериалът SMALLVILE Значи първата ми среща беше следната. Изведнъж се събуждам отварям очи и гледам че съм на някаква железопътна гара. Полетях като преминавах между електрическите кабели и се издигах все по нависоко и нависоко. Гледам от "птичи поглед" някой долу тича със 60,70km/h. Гледам пред мене река която се спуска от високо и образува водопад. Нали си летя имам възможност от високо да гледам. Издигнах се по нависоко. А Кларк Кент се потопи във водата и изчезна от погледът ми Отгоре до водопада минава път за автомобили и аз се насочих на там. Аз летя бавно със около 30,40 км/час. Щом достигнах пътя Том Уелинг се появи изневиделица. Аз го попитах откъде мина. Той ми каза минах през реката после се катерих по планината.

Вторият път се събуждам насред няакъв площад който е заобиколен от пътища и по него се движат много коли и автобуси. Зима е и изведнъж виждам Klark Kent да се озърта наляво и надясно като че ли търси някого, доближих се до него и му казах здравей, той ми каза здрасти и се затича да хване един от автобусите

Третият път се озовавам в някакъв свят и архангелът ми казва nvknvk унищожавай светът(досега 4 свята бях унищожил и няколко развалил слънчевото време с вечни сиви облаци). Аз полетях леко да се издигна нависоко и да се разкрещя АЗ СЪМ ГОСПОДАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА едно заклинание със ръце и светът си заминава. Тамън да се разкрещя. Усещам как някой е зад гърба ми. Чух глас nvknvk бягай Полетях право нагоре към слънцето и започнах да се нагорещявам. Чувам глас nvknvk надолу ще изгориш. Полетях право надолу но усещам че още някой е зад мене летя със над 200км/час Чувам глас nvknvk откъсни се от него. Сега това се случи още 2 години преди да гледам IRON MAN ЗАВЪРТЯХ СЕ по оста си на 270 градуса и завих наляво със външната си страна и разперени ръце точно както на филма. Направих обратен завой и хоп срещу Том Уелинг. На разстояние сме около 60 метра един от друг. ЧУх заповед nvknvk изтрелял по него от ръката си зелен метероит. Архангелът ми знае възможностите и затова го казва. Насочих дланта си към Кларк и със изтласкване излезе зелен метероит и полетя към него със 80км/час. Той се уплаши, изненада се изписа на лицето му и пита наум(аз го чувам) ще ме убие ли??? Чувам женски глас, не се безпокой неуязвим си. Даде ама метероита го цапна точно в центъра на лицето светна в ярко зелено и се разби на 100 парчета. Той каза някакво заклинание и със дясната си ръка го събра който стана отново цял зелен камък и го запрати по мен. Аз гледам лети право срещу мен, но докато се доближи траекторията идваше в лявота ми буза, която аз прикрих с дясната си ръка. За мое удивление камъка стана с изглед на стомана т.е сив криптоонит и ме одраска по ръката с която прикривах лявата си буза. Усетих парене и се озовах в някакъв апартамент при едно момче. Гледам ръката си започна да става кафява и да се стича кафява течност от нея. Уплаших се помислих след малко кожата ми ще се смъкне като в cube zero и се разплаках. Архангелът ми каза: спокойно nvknvk докосни я с лявата. Аз го направих и ръката ми се изцели

Четвуъртият път съм на едно летища и чувам глас сега внимавай nvknvk. И падна някакъв пилон който подържа сградата падаше точно до мене. Аз го хванах тежи около 100,200кг и го изнесох на вън като внимавах да не срутя от входа на летиището защото навън имаше много хора а той падаше точно на там. Оставих го на земята и гледам Klark Kent се занимава с нещо(явно там един от стълбовете на навеса също се беше разклатил та той го наместваше, аз го хванах за маратонката му и я издърпах той ми каза Коля недей. Явно вече знаеше с кого си има работа(Бог му е разказал за мене).

Чувах гласът на един да ме упреква тук в къщи на Земята обаче не знаех че Бог ще ме срещне с него. Значи озовах се на един рожден ден. Родителите и момичето бяха много пълни което ме накара да ги презра. Всички поздравиха рожденичката, аз се ослушвам. По едно време до мен се доближи някой и чух глас от някой от ангелите ми пипни тази книга. Щом я пипмах. Иведнъж някой от присъстващите каза, гледай този стана на принц Каспиян. Аз со помилих че за мене става дума Обаче мигновенно надебелях и станах грамаден и целият в черен кожух. Видях някакво момиче да лежи пред ,мене и чух глас изгори я. Аз като дракон издишах някаква киселина която разяде лицето на момичето и так 2 пъти. Някой запрати ппо мене стрели които се забиха и аз разбрах че е време да си омитам крушите. Полетях но този път летя бавано със 50,60км/час а този е зад мене. Наближавам решетка която пази да не се пресича пътя на скоростните трамваи. Аз издишах отново киселина и с краката си както летя направих дупка в решетката и преминах. Тамън да направя същото и с втората ограда и някой ме спря и чувам електрически ток да минава по оградата едно харектерно бзът бзът за високо напраежение. Чух глас бий се. Обръщам се онзи праща стрели по мене една след друга, аз се въртя на дясно на ляво и стрелите ме подминават. Каспиян(после разбрах че е той поне така казаха) се ядоса и започна да дърпа с ръцете си нещо къ мене. Погледнах назад задава се трамвай който лети с 100км/час аз съм във въздуха и веднага се придвижих леко с летене посредата. Като трамвая ме лизна аз се завъртях обърнах се напред затворих очи и полетях посредата на трамваите защото този като дърпаше предния трямвай, другият в другата посока също се движеше. Аз прелетях между двата и ме обспипаха стрели които се забиха в мене но не ме болеше бях се превърнал в демон. Обаче Каспиян беше размазан от трамвая така казаха всички щом се прибрах в тялото.

Как убихме с архангелът ми Октавиан или Август Цезар. Отварям очи и гледам намирам се в басейн Разгледах го имаше 10 коридора като в най крайния 10тият имаше най много плувци. Аз реших да скачам в първия и в този момент времето се забави стана на засечки. При което аз се насочих към 10 коридор. И щом цамбурнах времето се върна, веднага започнах да плувам по гръб(развивал съм 200 км/час с реактивния двигател). Аз го надминах той ме надмина и се гмурна след това изкочи в края на басейна. Архангелът ми каза излизай nvknvk. Аз се вдигнах във въздуха и се чу пращене на лед. Всички бяха излязли от басейна само Октавиан беше там. После чух коментарите на едни тъпаци които се опитват да ме убият. Айде и Октавиан си замина.

Като разходка съм посетил много светове докато спя ангелите ми ме изваждат и ме телепортират някъде. Връщането е съпроводено с умора в цялото тяло и болка в гърба. Изтощението и болката изчезват за 30 секунди. Значи в най хубавите светове всички сгради са като 5 зведни хотели навсякъде мрамор лъщи, сградите са стъклени както и асансьорите. Но това са обикновенни блокове Долу обикновенно има магазаини за храна които са 3 пъти по големи от Billa и има много повече храни за избор разбира се вегетариански. Всички там се забвляват е рабира се имаше и работници, но това което чух много ми хареса. Попитах Херкулес(1 седмица след това дадоха по btv младият херкулес беше точно същият на изглед) той живее там. Та Бог ни направи състезание за да види кой е по силен. Той включи реактивния си двигател и полетя нагоре. На мен също ми го включиха и аз също полетях с 0,5g толкова колкото и той той летя 20 секунди и спря в страосферата(Бог качи земята с блоковете нависоко за да има къде да спрем. Аз летях 50 метра повече обаче усещах как започвам да се смачквам. Тогава спрях, той дойде и аз го попитах как е светът. Той явно ми прочете мислите и отговори незабавно може да се работи а може и не всеки има да живее. Протегна ръка към мене и аз протегнах към него за здрависване обаче някой ми каза връщай се така и не се здрависахме.

Сега да ви кажа някои от спасителните ми мисии. Изведнъж се озовавам над някакъв свят на около 100 метра от земята полетях наляво, надясно, хареса ми светът въпреки че е по беден от нашият, имаше и река. Разбрах че раят на индийците Някой ме телепортира на един блок той в строеж( някъде 13,14 етаж) Гледам строители мъдруват над една карта и казват тука ще да е. Обаче не можем да пробием бетона. В този момент един от тях каза тук е nvknvk да изпратим него. Те се съгласиха и в този момент се озовах на пода в някакво метро и гледам хората очудени цъкат с език около мене. Арахнгелът ми каза. Nvknvk намери изход. Аз се вдигнах във въздуха гледам стълби нагоре. Пометях до най високата точка на стълбите в тръбата и забих глава перпендикулярно на стълбите, в този момент най горната ми чакра се задейства(реже даже метал, а както разбрах и бетон по нататък). И започнах да прокопавам тунел. Първоначално беше мека кал след след това нещо зациклих. Питам ангелът ми тук ли ще остана. Той ми каза не бой се продължавай. В този момент се чу гласът на Гсподаря на Земята, сега вече наистина зная че си Бог само Бог може да премине през толкова "не го чух останалото" и да намери верният път.Аз понеже съм със затворени очи тръгнах нагоре и усещам как над главата ми се сипят камъчета от бетона който разбивам. Строителите ми викат достатъчно nvknvk. Ангелът ми казва покажи им покажи им. И това беше. Изроних целият бетон(направих тунел до 13 етаж.

В следващата спистелна мисия и аз се уплаших, внимание не е за хора със слаби сърца. Изведнъж както си спя, не мога да помръдна наникъде, усещам вода как минава покрай мене и ме мокри и то студена. Отварям очи леле мале. Намирам се в тръба а зад мене и под мене деца които са премръзнали от водата и от дългото стоене. Уплаших не знам че това е мисия за локализиране на изгубени деца. Поседях 40 секунди, архагелът ми каза връщай се нvknvk И се събудих. После слушам ангелите които ме наблюдват да казват браво на nvknvk ОТКРИХМЕ ГИ. После разбрах какво се е случило деца са се къпали до колекторите на електростанция и са изчезнали. Затова аз съм влязал в тялото на едно от тях и те са ги локализирали.

Тази мисия се случи точно днес(17.07.2008). Извенъх се събуждам във вода около мене. Архагелът каза нещо но от шума на водата нищо не чух. Завъртях се на 180 градуса и започнах да плувам по гръб. Стискам юмруците си така проявявам свободна воля и вълшебните ми сили ми се подчиняват. Целта беше както съм по гръб да застана отвесно и да стартирам реактивния си двигател. На 2 рият път успях леко се повдигнах и полетях точно в процепа на някакъв подземен бетонен канал по който минава голяма река под градът. Излязох на плочките и гледам някаква струйка вода тече за мене. Върнах се в тялото и разбрах. Спасил съм дете което се хванало за мене което от преживяният шок се напишкало след спасението му

Най честото място което посещавам са островите там съм преживял много опитности но те почти винаги са много бедни. Там ядох лучена супа досущ на вкус като любимата ми шкембе чорба която за съжеление за да бъде по неуязвим не мога да ям както и месо. Планетата острови е характерна с това че там се е случил потопът и хората които са били добри са се спасили останлите сме дошли на Земята и сме се родили като същества и хора според грехът си. На тези острови живеят същински магьосници по точно ангели които използват магията за собствени цели. Островите са хиляди и всеки има различно уредба. Някои са по богати от други, разбира се има и коли за 5,6 колометра на квадрат. Богатите т.е най силните живеят нависоко, а най слабите на ниско. ИМа и богати острови но не много те се охраняват от електрически кабели и електростанции които опасват целият остров за да не може никой неоторизиран да влезе. Колите в тези най богати острови са повече като ламборджини и ферари. Виждал съм и жигула или лада 7мица или 5тица На един остров убиваха циганите, даже влязох във една тръба голяма където на куп бяха нахвърляни мъртви и болни хора, ужасна гледка. Аз разбрах какво правят. Циганите(баба ми по бащина линия е циганка) когато умрат на ЗЕмята ги завеждат по тези острови. И на един от тях ги карат да пият блатна вода от която те се разболяват и умират, но понеже не са Бог не могат да се телепортират другаде и умират. Аз също бях потопен на сила в блатото и пих от тази вода. Но имам ангел който ме връща в тялото със заповед на която мигновенно се подчинявам. А и тези гадове ме признаха за Бог.
Има и други светове подобно на Земята някои напред икономически хилядолетия други назад. В някои от тях е загасено слънцето. При което аз на някои го светнах на други загасих каквото ми нареди БОг или архангел Гавраил който ме пази.

В началото когато за първи път излязох от тялото се озовах в син тунел. Явно летях по него защото усещането беше че ме обдухва силен вятър а аз в поза лотус летя. Чух глас женски който каза nvknvk прикрий чакрата си ще изгориш. Аз се опитах да я прикрия с ръка но не успях течението на въздуха беше по силно. Стигнах края на тунела и течението на въздуха се забави тогава пипнах чакрата си най горната на главата сахрсара и тя беше топче на пипане. Явно беше затворена да не се повреди. Озовах се пред 2 ма души мъж и жена като мъжа ме накара да ръководя с ръцете си без докдосване телекинеза една метална кутия. При което аз я взех в ръце и я поставих на мястото и. Казаха ми връщай се nvknvk и аз се върнах в тялото с характерното влизане в него. Усещането е като че влизаш в желе, докато паснеш. После се събуждаш. По нататък влизането в тялото ставаше инстиктивно само отварях очи и усещах умора в цялото тяло, напрежение и болка в кръста лека.

Как ходих на гости на Бил Гейтс. Значи отвярям очи и гледам аз лежа на едно голямо луксозно кръгло легло над мене лампа целият апартамент много яко осветен. Със движения на тюлен се премърдах към края на леглото. И слязох от него. Реши да се поразходя. И отварям една врата Бил Гейтс спи с жена си. Питат ти кой си, аз им казвам. АЗ СЪМ КОЛЯ лигаво и детски при което жена му си гледа бременния корем и се пита ама да не се е родил вече. Появи се някакво момче и аз попитах имате ли компютър. Бил Гейтс каза на момчето включи му големият. Тамън включи 60,70 инчовия дисплей. И аз се върнах в тялото. Някой ме извика. Има и задници които ми пречат да се радвам на разходките и те също знаят трика за връщане. За да не се чудите ще ви кажа една тайна Аз или се телепортирам както Исус(когато се явява на учениците) в нашият свят. Или посещавам света на звездите т.е това което ни лансират по медиите не е нашият свят а райският който аз тогава посетих.

Как посетих 2 пъти "КУБЪТ" ИЛИ CUBE който е гледал филмите знае че там по някаква причина се озовават хора които си спомнят единствено че са заспали(cube 1 и cube 2). Та и аз се озовах в един куб ама много интересно направен. Целият куб е в сини и черни плочки които щом се натисне с ръка черната тя се отваря. Аз отворих една и гледам надолу всички по оста на тази която натиснах се отвориха и пред мен се разкри ефектът на камерата когато снима телевизор. Точно така 30,40 стаи надолу и после се губи краят им. Ама аз съм в сънно състояние и не осъзнавам че може да умра. Скочих в дупката и кацнах през една стая надолу докато летях в междинната стая имаше човек който летеше нагоре и си разби носа в една дъска която се появи изневиделица. След като кацнах там гледам едно момче което умува сигурно математически. Аз натиснах една плочка нищо не стана, момчето натисна абсолютно противоположната от средата на стаята и пропадна. Отвори се гнезденце в стената и се появи жълта топка. Аз извиках намерих я намерих я жълтата топка. И в този момент скочиха 2,3 в стаята. Аз я сложих в гнездото и стаята тръгна като аснасьор нагоре ли надолу ли не можах да преценя. ЧУх глас връщай се nvknvk и се събудих

Вторият път се събуждам в асансьор който ме повдига нагоре и чувам глас внимавай nvknvk асансьорите. Поглеждам нагоре. Аснасьора е само платформа който се двици около стени т.е ако не внимаваш ще те размаже. Слязох от асансьора и тръгнах в посока към един ескалатор. Този "куб не е куб а място за убиване но приличащо на търговски център. Гледам 2 пътя един надясно ескалатор друг наляво заобиколени от метална преграда която никой не може да пробие. Тръгнах надясно и хоп някой ми свали гащите. А гащите ми станаха като замръзнали и накрая на есклатора пречат да изляза от ескалтора и аз подскачам. Реших да ги си ги вдигна. Станах прав и ме обдуха топъл въздух. Нещо ме засмукваше в топлото и колкото повече наближавах толкова повече ставаше горещо Накрая огънят стана 100 пъти по силен от ада(огънят в който съм бил 2 пъти). Чух глас обърни се нvknvk. И в този момент се обърнах с надолу главата което спря засмукването ми от АДА. Като се обърнах с главата надолу се включи я реактивния двигател или крилата ми незнам кое. Някой ме телепортира извън този "МОЛ" на 8 етаж и всички спасени заедно скочихме надолу щом стъпих долу чух глас връщай се и се събудих

Как бях в ада 2 пъти. Първият път се возих в един камион на задната "седалка", където е леглото и чувам глас на шофьора айде подай ми тая курва. Гледам до мене някакво хубаво момиче. И ме пита колегата на шофьора ще я чукаш ли аз отказах не я познавам и те ме свалиха от камиона. В този момент се появиха кола с 2 хубави полицайки която спрая излязоха и ме питаха имам ли нещо общо с тия от камиона. Аз какво да кажа, казах им ще ви покажа кой съм и полетях с 0,5 g нагоре като ракета(стиснах си юмруците). Летя и чувам глас, nvknvk ще излезеш в космоса. Полетях надолу и тамън виждам Земята облаците останаха зад мен и чувам глас nvknvk ще се разбиеш. Намалих скороста и кацнах триумфално точно пред полицайките. И изведнъж се озовах в огнен тунел който ме засмука и летях 30 секиунди като от време на време отварях очи да видя къде съм. Огънят не силен но е горещо. Опа изведнъж стигнах края на огненият тунел и паднах в огъня който беше навсякъде до където стига шир. Полетях(стиснах юмруците и с мисълта си стартирах реактивния двигател) обаче дупката откъде паднах не се вижда. Летях летях 30 секунди и гледам скала над огъня запътих се на там. Седнах на едно пейка и тя се вдигна нагоре с въжета Едно момче с полуизгоряло лице ми казва пуснал си брада а??? Аз се чудя кой е той обаче питам колко ще стоя тук. Казва ми един месец. В този момент се приближиха момичета(някъде изгиряли някъде не) виждаше и м се част от черепа и костите на ръцете. И чувам глас харесват ли ти nvknvk казвам наум не са лоши и в този момент се събудих с влизане в тялото.

Вторият път се озовавам пред някакъв човек в някаква къща и изведнъж се появи огромна черна фигура с рога която се наклони към процореца, къщата изчезна. И гледам НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ДЯВОЛА миподава ръка. ЧОвека който беше до мене каза недей ще изгориш защото аз се приближих и хванах с ръката си показалеца му(толкиова беше огромен)Изведнъж се озовах навсякъде огън около мене Появи се и маса на която дявола с махане на ръката слагаше плодове, приличаха на круши и ябълки Той разряза с замах на ръката крушите и ми каза пий. Аз гледам семките като на лютиви чушки и отказах. Той разряза ябълките и ми каза 2 ри път пий за да не изгориш. Аз гледам семките като на ябълка взех и пих от тях. След това ми каза наум да запаля по силно огъня и аз го направих от оранжев стан жълт Каза ми бягай оттук. И аз полетях по гръб летях летях 1 минута накрая ангелът ми каза nvknvk връщай се и се събудих

Извън матрицата Бях вече свикнал със излизането(издигането от тялото) но тоя път изведнъж усетих пропадане при което аз падах надолу 30 секунди ако не и минута. Изведнъж мъжки глас(по късно разбрах че е на Бог) говори с някаква жена спря пропадането ми. И усещам как някой драска по кракът ми с нещо остро и метално. Жената казва но това е много той още не го е спасил. Мъжът отговори тази земя е голяма. Попита ме наум искаш ли да ме видиш. При което аз примижах със затворени очи в опит да не се отворят. Той каза хубава. И ме върна в тялото за секунди. Оттогава започнах да се връщамв тялото без характерното влизане в желе ами просто с умора и лека болка в гърба